KADROMUZ

ŞUAYİP KOPARMAL - OKUL MÜDÜRÜ

Atatürk Ortaokulu olarak; öğrencilerini bir yandan hızla gelişen dünyada yaşamaya ve çalışmaya hazırlarken, diğer yandan Atatürk İlkeleri doğrultusunda kendi kültürünü tanıyan, ülkesini seven, demokratik, çağdaş, bilgili, sorumluluk sahibi, hoşgörülü bireyler olarak yetiştirmeyi görev olarak belirlemektedir.

Bu bağlamda planlama, günümüzde hızla gelişmekte olan teknolojiye ayak uydurabilmek, birkaç yıl ötesini görebilmek, hissedebilmek ve buna göre planlama ve yatırım yapabilmek, öğrencilerin gelecekte zorluk çekmeden eğitim öğretim işlerinde başarıya ulaşmalarını sağlamak açısından büyük önem arz etmektedir.

         Bütün dünyada ve ülkemizde olduğu gibi okulumuzda da 5 yıllık süreci planlamak ve her yıl planların değerlendirilmesi, karşılaşılan sorunları çözülebilmesi için bugünden hazırlıklı olmak ve bu süreci planlamak durumundayız.

         Bu nedenle okul idarecileri, öğretmenleri, yardımcı personeli ve veli işbirliği ile öğrencilerimize daha kaliteli eğitim ortamı yaratabilmek ve akademik başarıyı artırabilmek için bu stratejik planın yapılması ve uygulanabilmesi için elimizden gelen tüm olanakları harcayarak bu planı yürürlüğe sokmanın gereğine inanıyoruz.                         

4663126162-101
4663126162
E-Posta